SZOLGÁLTATÁSAINK

Épületek felújítása

Segítünk az állapotfelmérésben, a megfelelő technológiák és anyagok kiválasztásában, a felújítási munkák szakszerű kivitelezésében, hogy a meglévő épületéből a maximumot tudjuk kihozni.

Cégünk a modern  technológiával – kapcsolatot tartva gyártókkal és szakemberekkel –  egyedi felmérés, tervezés és igény szerint vállal és végez szigetelési munkát.

Látványtervek

Társasházak látványterveinek elkészítése és önkormányzatoknál való engedélyeztetése.

Hőszigetelés

A lakóházak energiaveszteségének jelentős része – a falszerkezetek vastagságától és anyagától függően kb. 40-60 %-a – a falakon keresztül távozik.  A jelentős gazdasági problémán kívül az alacsony szigetelőképességű falazat falszigetelés nélkül egyéb gondot is okoz: a beltéri falfelületeken a hőhidaknál penészesedés jelentkezik; romlik a lakórészben a hőkomfort a hideg falak miatt. Ezért van szükség a házak hőszigetelésére, elsősorban a hőveszteség csökkentése végett.

A nem hőszigetelt ház fala esetén a külső és belső hőmérséklet a falban egyenlítődik ki, így a fal belső felülete is hidegebb, mint a belső tér. Hőszigetelt ház falánál magasabb a fal hőmérséklete, így jobb a hőérzet, és jelentős lehet az anyagi megtakarítás.

Cégünk a legmodernebb technológiával – kapcsolatot tartva gyártókkal és szakemberekkel –  egyedi felmérés, tervezés és igény szerint vállal és végez szigetelési munkát.

Nyílászárók cseréje

Fa és műanyag ajtók illetve ablakok beszerzése, kivitelezése. Hő- és füstüstelvezető ablakok engedélyeztetése, kivitelezése.

Lakatosmunkák

Korlátok, fém ajtók, kerítések gyártása. Mindennemű lakatosmunka kivitelezése.

Épületgépészet, szellőzés

Hőközpontok, kazánházak tervezése, kivitelezése. Külön mérők elhelyezése társasházak lakásaiban. Napelemek, napkollektorok tervezése, kivitelezése.

Lakások és irodák elszívóberendezéseinek forgalmazása, tervezése és kivitelezése.

Burkolás

Társasházi lépcsőházak burkolása,valamint egyedi lakások, ipari létesítmények hideg és meleg burkolása.

Festés,mázolás

Gipszkarton szerelés. Gépi, kézi csiszolás, festés.

Tetőfedés

Lapos tetők hő- és vízszigetelése. Csatornák szerelése,cserépfedés. Faszerkezetű tetők kivitelezése.